28 oktober 2016, Nijmegen komt vissen

Vandaag vis ik weer eens uit de boot. Ik heb twee gasten uit Nijmegen. In juni waren ze ook een keer komen vissen en toen was de afspraak al gemaakt om nog eens in het najaar terug te komen. We traileren even na negen uur en varen naar een werkelijk glasheldere Swette. Op de heenreis los ik een kleine snoek maar het geeft de burger moed. Ik heb een tijdje niet hier gevist en de berichten van vismaat Jan waren niet al te best. Gelukkig waren de omstandigheden ons gunstiger gestemd. Al vrij snel weten we allemaal snoeken te activeren maar met name Michael en ik hebben moeite ze te laten plakken. Richard daarentegen heeft geen enkele moeite en staat al op vier als wij onze eerste nog moeten aanraken. Gelukkig lukt het ons allemaal om meerdere snoeken te vangen om een prachtige dag. Tevreden keren de heren weer huiswaarts. Lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *